Дніпровська гімназія №117

 

News

News: 306
May 30, 2024

ВІТАННЯ !!!

Щиро вітаємо зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Віремо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Щастя всім, добра, миру та успіхів!
May 29, 2024

Тиждень безпеки дорожнього руху з 27.05.2024 по 30.05.2024

В закладі освіти відбулися інформаційно-просвітницькі заходи на теми : « Безпечна дорога додому » , « Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» , « Я дотримуюсь правил дорожнього руху » ігри, вікторини, конкурси спрямовані на підвищення рівня знань щодо правил безпеки та правил дорожнього руху
May 16, 2024

День вишиванки

Єднає українців
May 12, 2024

Dnipro Education City 2024

Два дні насичені емоціями та цікавою інформацією!
May 9, 2024

ДЕНЬ ЄВРОПИ

Інформаційно-просвітницьких заходи з нагоди Дня Європи
May 8, 2024

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

В закладі освіти проведено інформаційно-просвітницькі заходи до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років
Apr 26, 2024

Роковини Чорнобильської катастрофи

26-го квітня Україна відзначає 38-річницю аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня у 1986-му році стався вибух на четвертому енергоблоці атомної електростанції. До роковин в закладі освіти проведено уроки пам'яті.
Apr 24, 2024

День цивільного захисту

Метою Дня цивільного захисту було актуалізувати знання про надзвичайні ситуації, їх класифікацію та наслідки. Навчити учасників освітнього процесу діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Виховувати навички правильної поведінки, вміння уникати паніки, метушні в екстремальних ситуаціях. Ознайомити з існуючими засобами захисту органів дихання, а також проведення тренування евакуації з закладу освіти і правила поведінки при вияленні вибихонебезпечних предметів.
Apr 24, 2024

Всесвітній тиждень імунізації з 24 квітня по 30 квітня 2024 року

Всесвітній тиждень імунізації відзначають щороку в останній тиждень квітня. Його мета – сприяти вакцинації для захисту людей будь-якого віку від інфекційних хвороб. Сьогодні в умовах війни імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців – усіх разом і зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні. Через війну, що триває на території України, та зниження охоплення вакцинацією діти й дорослі ризикують заразитися небезпечними інфекційними захворюваннями. В Україні всі діти мають обов’язково отримати щеплення проти десяти захворювань: туберкульозу, поліомієліту, дифтерії, кашлюка, правця, кору, гепатиту В, гемофільної інфекції, краснухи, епідемічного паротиту. Ці вакцини безоплатні, адже їх закуповують державним коштом. Вакцинація – єдиний спосіб захиститися від потенційно смертельних недуг і можливість уникнути додаткових навантажень на здоров’я громадян. Ніхто не повинен помирати від хвороб, яким можна запобігти. Особливо під час війни. Вакцинуйся!
Apr 5, 2024

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров'я

"Дніпро.Штурм.Здоров'я"